Om dyrlægen

Jeg har været praktiserende dyrlæge i 20 år.

Under mit studie havde jeg tilvalg i Hestens avl og ernæring samt i reproduktion.

Mit speciale omhandlede parasitologiske undersøgelser hos hest.

Siden jeg blev færdig, har jeg været hele paletten igennem som praktiserende dyrlæge, dvs. jeg har arbejdet med såvel kvæg, som heste og smådyr.

I mit første praksisjob har jeg således fungeret som primær rådgivningsdyrlæge i 4 større kvægbesætninger. Derefter arbejdede jeg som hestedyrlæge i to år, og senest har jeg været i blandet praksis, hvor jeg dog fortrinsvis arbejdede med smådyr og heste.

På smådyrsområdet beskæftigede jeg mig med alle former for diagnosticering af medicinske patienter

Indenfor hestepraksis er jeg rutineret i alle nærsagt alle dele af området, det være sig fra handelsundersøgelser til akutte hestepatienter af næsten enhver art.

Jeg har en særlig interesse i tandpleje hos hest, et emne, der optager mig meget og som jeg har brugt meget tid på at sætte mig grundigt ind i. Således har jeg også været på adskillige kurser i tandpleje hos hest.

I 2016 uddannede jeg mig til kiropraktor, og bruger efterhånden en hel del tid på dette.

Jeg startede egen praksis i. august 2010, og jeg har haft stor glæde af at komme ud og møde mine patienter - uanset om de siger miav, vov eller vrinsker bestræbe jeg mig altid på at give hver enkelt patient - og deres ejere - den optimale behandling.

Jeg glæder mig til at møde såvel klienter som patienter - på godt gensyn ...

​Firma

Dyrlæge Marianne Grønn Prior

CVR: 32963587

Adresse

Lydumvej

6830 Nørre Nebel

​Kontakt

​​Tlf.: 29 80 74 73

E-mail: marianne@hos-dyrlaegen.dk