Kiropraktik

Kiropraktik er en manuel terapiform, som anvendes til både akutte og kroniske problemer. Kiropraktik kan ikke erstatte traditionel dyrlægebehandling, men er et godt supplement i undersøgelse og behandling af mange helbreds- og præstationsproblemer. Formålet er at forbedre eller genoprette bevægeligheden i kroppens led.

Jeg blev uddannet kiropraktor i august 2016 fra Back Bone Academy i Tyskland og er uddannet til at behandle heste, hunde og katte.

Hesten undersøges stående og i bevægelse. Til undersøgelsen burges en "balle" til at stå på for at også hele hestens overlinje kan undersøges.

Hver enkelt af rygsøjlens led undersøges og eventuelle låsninger behandles ved en kort hurtig bevægelse med hånden. De fleste heste accepterer undersøgelsen og behandlingen uden tegn på smerte.

De første dage efter en kiropraktisk behandling må hesten kun arbejdes let. Hesten kan de første dage have ømme muskler - specielt efter de første behandlinger.

Hunde og katte behandles enten på gulvet eller stående på en "balle". De fleste hunde og katte nyder behandlingen og reagerer positivt og slapper af.

​Firma

Dyrlæge Marianne Grønn Prior

CVR: 32963587

Adresse

Lydumvej

6830 Nørre Nebel

​Kontakt

​​Tlf.: 29 80 74 73

E-mail: marianne@hos-dyrlaegen.dk